Prestigio a lansat in Romania MultiPad 2 Ultra Duo 8.0

Publicat pe 18 mart. 2013 - 23:21 de Mîrzac Iulian

PMP7280

Prestigio, noul brand-ul sustinut de ASBIS in Romania a lansat o noua tableta MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (PMP7280C_BK_DUO pe negru sau PMP7280C_WH_DUO pe alb). Tableta vine ca un upgrade la portofoliul existent al brandului Prestigio de tablete, cu un nou model ieftin din seria MultiPad 2. Vine cu un ecran LCD IPS multi-touch de 8 inch si rezolutie 1024 x 768, sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean si procesor ARM Cortex A9 la 1.6 GHz, 1 GB RAM, GPU Mali 400, WiFi, acumulator 4600 mAh.

Se pare ca tableta este gandita pentru a oferi o performanta buna dar cu un consum scazut de energie. Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 are si doua camere foto: una principala de 2 MP cu autofocalizare si una pentru videoconferinte de 0.3 MP.

„Este primul model din gama Prestigio MultiPad disponibil si in varianta alba. Pe langa calitatea materialelor si tehnologiile de ultima generatie, suntem atenti la design si la modalitatile de utilizare preferate de clienti. Suntem astfel in masura sa depasim asteptarile clientilor nostri prin performanta si calitatea produselor, prin gradul mare de portabilitate si usurinta in utilizare.”, spune Cristian Radu, Prestigio Team Leader.

Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 ofera pe langa Google Play in pachetul bogat de aplicatii preinstalate si: Skype, Office Suite Pro, Angry Birds, Gmail, eReader Prestigio, video player, YouTube etc.

Nu este un produs impresionant si nici nu a fost conceput sa fie impresionant insa ai grafica buna si un procesor respectabil, iar pretul la care se va gasi in magazinele online din tara este de doar 749 Lei.

V-a facut curiosi ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: