PlayStation Vita are vanzari de 321.400 de unitati dupa primele doua zile

Publicat pe 20 dec. 2011 - 21:30 de Mîrzac Iulian

Noua consola portabila PlayStation Vita a fost lansata weekendul acesta in Japonia. Numai in aceste doua zile s-au vindut 321.400 de unitati conform companiei Enterbrain care a realizat statistica. Numarul de unitati vindute este apropiat de PlayStation Portable (prima varianta a consolei) de 166.000 de unitati vindute in prima zi. In comparatie si cu Nintendo 3DS aceasta s-a vindut cu 371.000 de unitati in doua zile de la lansare, dar sa vedem ce mai urmeaza si asteptam lansarea in Europa si SUA unde va fi cu totul altceva.

In orice caz PlayStation Vita nu are o lansare neaparat fericita, unii utilizatori au trimis notificari precum ca noile lor console se blocheaza in urma instalarii unui update software la versiunea 1.50, ori in timpul jocului ori la pornire. Alte unitati au manifestat ecrane touch inactive iar un utilizator a observat pete pe ecran. Cu toate acestea utilizatorii cu probleme nu sunt asa numerosi din ce se observa online si din ce declara compania.

Pana la urmatoarea lansare pentru Europa si America insa se asteapta rezolvarea tuturor bugurilor pentru ca si vanzarile vor fi mai mari.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: