Nokia recunoaste problemele la acumulator a lui Lumia 800

Publicat pe 21 dec. 2011 - 20:32 de Mîrzac Iulian

Prin luna noiembrie au existat destule cazuri venite de la utilizatorii lui Lumia 800 care acuzau probleme cu acumulatorul. Acesta nu facea fata decat la cateva ore de utilizare. Acum cateva zile compania finlandeza a recunoscut public ca terminalul are o astfel de problema. Asta dupa ce compania a lansat intre timp si un update la sistemul de operare care ar fi trebuit sa elimine aceasta problema.

Vestea buna e ca problema nu se trage de la partea hardware a telefonului ci este legata de sistemul de operare care nu administreaza corect energia disponibila.

„In luna decembrie pe data de 12 o parte din clienti s-au plans pe canalele social media ca aplicatia de diagnosticare cu care vine telefonul indica o capacitate mai redusa decat s-ar astepta. Am inceput imediat investigarea acestor relatari si putem spune cu siguranta ca acumulatorii sunt ok, o problema software impiedica sistemul de operare sa acceseze intreaga capacitate a acumulatorului. Avem un plan un update la inceputul anului 2012 care va include si rezolvarea acestei probleme. ”

Nokia a declarat deasemenea ca cine nu vrea sa astepte acest update poate cere un terminal inlocuitor.

Pentru a afla daca telefonul tau Lumia 800 este afectat de aceasta problema poti rula un test care verifica starea acumulatorului tastand ##634#. Dupa ce ai selectat „Battery Status” capacitatea acumulatorului de incarcare nu trebuie sa indice mai putin de 1000 mAh.

Lasa un comment daca ai un probleme cu al tau Lumia 800 !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: