Origin Access disponibil în România!

Publicat pe 2 feb. 2016 - 19:43 de Mîrzac Iulian

Origin - Abonament Lunar

Acum vreo trei săptămâni scriam o știre despre Electronic Arts care oferă serviciul Origin Access cu plată lunară 4.99$ cu ajutorul căruia poți să te joci cele mai mari titluri lansate de către companie. Incredibil sau nu Electronic Arts a anunțat deja serviciul și pentru Europa, inclusiv România. Singura diferență este că pentru Europa serviciul costă 4 €.

Dacă facem un calcul ar însemna ca într-un an să plătim 48 €. Asta ar însemna să plătim anual un joc și încă puțin, singura diferență este că te poți juca în acel an mult mai multe jocuri cu toate opțiunile disponibile.

Pentru cine nu este familiarizat cu Origin, acesta este un serviciu asemănător cu Steam prin care poți cumpăra jocuri și imediat după achiziție să le descarci și să le instalezi în calculator. Acum pe lângă faptul că poți cumpăra licențe de jocuri, vei putea accesa acest serviciu și să joci titlurile disponibile pentru Origin Access.

Dacă devii abonat la acest serviciu, primești chiar 10% reducere la jocurile disponibile în Origin sau chiar să primești acces pentru unele jocuri disponibile în stadiu beta cum este acum Unravel.

Priviți aici ce jocuri puteți juca cu doar 18 lei pe lună! Joacă cineva Fifa?

Se bagă cineva ?

https://mobile.twitter.com/OriginInsider/status/692038294914338819

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Mîrzac Iulian 29/04/2016 at 09:19 - Reply

    Salut,

    Lunar se platesc, ti-i retrage de pe card.
    Ce nu-mi place este ca nu poti juca ultimele versiuni.

  2. onofrei 28/04/2016 at 23:59 - Reply

    si banii trebuie sa ii platesti toti odata sau lunar?

Postează un comentariu: