OnePlus îşi deschide primul magazin în China

Publicat pe 4 dec. 2014 - 22:42 de Caisim Andrei

oneplus-store-1

La începutul săptămânii, compania OnePlus şi-a prezentat primul său magazin fizic în China, conform articolului unui blog local Zol. Magazinul însă nu se va deschide oficial decât pe data de 20 Decembrie, astfel compania OnePlus exprimându-şi dorinţa de a se extinde, și prin magazine retail.

Magazinul va vinde singurul lor telefon de până acum, OnePlus One, care a primit multe review-uri pozitive din partea presei de specialitate (în curând și un review de la noi :P). Vizitatorii magazinului vor mai putea cumpăra accesorii, cum ar fi căşti, carcase sau chiar telefonul OnePlus One într-o ediţie limitată cu carcasa din bambus. De asemenea, staff-ul magazinului va fi gata de a da o mână de ajutor viitorilor clienţi care doresc să aibă parte de experienţa OnePlus.

În articol mai scrie despre faptul că OnePlus a adoptat un design minimalist pentru magazinul lor, inspirat parcă din magazinele Apple. În interior este plin de suprafeţe de culoare albă, mese largi de lemn unde sunt expuse telefoanele.

Din păcate, se pare că OnePlus nu îşi vor deschide magazine în afara Chinei prea curând. Între timp, se pare că Amazon a făcut echipă cu OnePlus pentru a aduce nişte super-oferte pentru telefonul OnePlus One, exclusiv în India.

oneplus-store-3

Despre Autor

Inca de mic m-au atras gadget-urile si tehnologia.

Postează un comentariu: