OMEN – noi produse destinate gamerilor de la HP

Publicat pe 1 iun. 2016 - 8:22 de Mîrzac Iulian

15.6 OMEN by HP_Right Facing

HP revine pe piață cu noi produse din gama OMEN destinate gamerilor care se remarcă prin configurații puternice, un design impunător, și funcții inovatoare special construite pentru gameri pentru a-i ajuta sa obțină performanțe și mai bune în jocuri.

După cum vedeți acest segment al industriei IT crește foarte mult, avem magazine care investesc în asta, și în ultimii 2 ani vedem multe companii care lansează produse speciale pentru gaming chiar dacă nu au experiență în acest domeniu, este o nișă în care se poate câștiga bine.

Gama OMEN nu este nouă însă nu a cunoscut așa un mare succes cum alți producători precum ASUS și Dell îl au cu brandurile lor de gaming. Dintre produsele nou lansate OMEN X este cel mai important. Este un desktop cu performanțe de top și opțiuni multe de personalizare.

Noua gamă de PC-uri pentru gaming OMEN by HP este compusă din trei produse care vin cu un design îndrăzneț și prețuri concepute pentru mai multe categorii de clienți.

Laptop-urile OMEN sunt proiectate pentru a oferi o experiență captivantă ce completează caracteristicile de performanță ale dispozitivelor. Ecranele IPS de 15,6 inch și 17,3 inch ale laptop-urilor OMEN pot avea rezoluții Full HD sau 4K, pentru a spori experiența de gaming cu imagini cât mai aproape de realitate. Efectele sonore sunt clare și completate de tehnologiile Bang & Olufsen și HP Audio Boost pentru o claritate îmbunătățită a sunetului prin intermediul difuzoarelor duale.

“Am creat OMEN by HP pentru clienții care își doresc ca PC-urile lor să le ofere o experiență de gaming cât mai bună, permițându-le, în același timp, să aleagă nivelul de performanță și design-ul care li se potrivește”, a declarat Kevin Frost, Vicepreședinte și Director General, Consumer Personal Systems, HP Inc. „Noua platformă OMEN vine împreună cu caracteristicile de care orice gamer are nevoie – putere de luptă activă, grafică potrivită pentru un joc perfect și sistem termic de răcire avansat pentru cele mai noi jocuri de tip AAA. Dispozitivele OMEN by HP oferă gamerilor posibilitatea de a fi cu un pas înaintea tuturor”

Noua gamă OMEN by HP include:

 • Laptop-uri OMEN: Echipate cu hardware puternic și ecrane 4K uimitoare, cu diagonale de 15,6 inch sau 17,3 inch, asigură o performanță învingătoare.
 • Desktop-uri OMEN: Combină design-ul de ultimă oră și tehnologia de răcire cu lichid cu cele mai recente procesoare Intel® Core™, plăci video NVIDIA GeForce GTX și AMD Radeon™ de ultimă generație pentru o performanță îmbunătățită, certificată VR pentru Vive HTC.

15.6 OMEN by HP with new brand logo on screen, Front Facing

Laptop-urile OMEN proiectate pentru gaming

Dispun de o tastatură Red Dragon cu iluminare din spate, cu branding OMEN lângă tastatură și pe carcasa neagră, laptop-urile OMEN rulează fără să se încălzească, având un sistem dual de ventilație ce menține performanța de vârf la temperaturi scăzute.

Bateria de 62 wați este poziționată plat, pe partea din față dispozitivului, ceea ce permite stabilirea unui flux de aer constant pentru răcire, fără a afecta performanța. Grafica puternică NVIDIA GTX™ de până la 965M (disponibilă pentru modelele selectate) și procesoarele Intel® Core™ i7 quad-core de generația a 6-a echipează gamerii pentru orice provocare.

Alte caracteristici:

 • Cameră HD Wide Vision sau opțional Cameră Intel® RealSenseTM  pentru experiențe 3D, permițând utilizarea a aplicațiilor și interacțiunea cu PC-ul în timpul jocurilor prin controlul gesturilor.
 • Până la 16GB de memorie RAM și o unitate de stocare SSD cu o capacitate de până la 512GB sau HDD de până la 2TB , respectiv unitate duală SSD + HDD de până la 2TB HDD plus 128GB pentru modelele selectate.
 • Încărcare rapidă (HP Fast Charge) și durată de viață a bateriei de până la 10 ore pentru modelele selectate.

HP Fast Charge funcționează cam așa: Reîncarcă bateria până la 90% în 90 de minute când sistemul este închis (folosind comanda „shut down“). Este recomandat să folosiți adaptorul pe care l-ați primit împreună cu notebook-ul și nu este indicat să folosiți un încărcător cu o capacitate mică de încărcare a bateriei. După ce încărcarea ajunge la o capacitate de 90%, viteza de încărcare va scădea la viteza normală. Caracteristică disponibilă la modelele selectate.

OMEN by HP Desktop PC with Dragon Red LED_Left FacingDesktop-ul OMEN by HP este certificat pentru realitate virtuală și oferă cele mai noi performanțe ale NVIDIA Graphics adaptate pentru realitatea virtuală. Desktop-ul OMEN este completat de cea mai nouă placă video NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru experiențe de gaming perfecte.

Procesorul Intel® Core™ i7 furnizează performanța necesară pentru a ține pasul cu cele mai solicitante jocuri și experiențe VR. Funcția opțională de răcire cu lichid, ce constă într-un sistem termic avansat, ajută la o rulare și răcire cursive pentru a elimina întreruperea imaginilor.

Desktop-ul OMEN poate fi actualizat cu diverse componente hardware, accesul în interiorul carcasei și montarea de noi componente făcându-se fără a necesita unelte sau instrumente speciale, , permițând gamerilor să îmbunătățească puterea jocurilor prin personalizare.

Desktop-ul OMEN dispune de noul logo OMEN cu design vertical consacrat, cu un schelet metalic și luminare HP LED care se schimbă în funcție de nivelurile de performanță selectate de utilizator.

Alte proprietăți:

 • Procesor Intel® CoreTM i7-6700K, cu opțiuni de overclocking la modelele selectate.
 • Memorie de până la 32GB, unitate de stocare de 512GB SSD sau HDD de până la 3TB, capabilă să stocheze o cantitate masivă de jocuri și conținut VR.
 • Plăci video de până la NVIDIA GTX 1080 Founder Edition sau AMD RadeonTM R9 390X, care oferă cel mai bun frame-rate la rezoluție ridicată.

Prețuri și disponibilitate

 • Laptop-ul OMEN cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil în România de la finalul lunii iulie, la un preț de pornire de 1099 euro.
 • Laptop-ul OMEN cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în România de la finalul lunii iulie, la un preț de pornire de 1199 euro.
 • Desktop-ul OMEN va fi disponibil de la finalul lunii iulie, la un preț de pornire de 1.099 euro.

Două produse am găsit la vânzare acum pe piață în România. Un super laptop HP OMEN și un mouse cu rezoluție înaltă.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: