O noua platforma de crowdfunding romaneasca – We Are Here

Publicat pe 19 nov. 2013 - 22:19 de Mîrzac Iulian

We are Here

Lansata in luna August, We Are Here este o platforma de crowdfunding cum este Kickstarter site-ul care a ajutat sute daca nu mii de mari idei sa devina realitate cu ajutorul oamenilor carora li s-a parut ideea de proiect buna. Diferenta totusi consta prin faptul ca este dedicat finantarii proiectelor creative independente. Va ajuta in special artisti, profesori, inventatori poate sa-si lanseze ideea sau sa-si dezvolte proiectul lor cu ajutorul publicului care va decide daca sa-i finanteze sau nu.

In cazul in care suma de bani necesara pentru acel proiect nu se strange banii se intorc la donatori. Cei mai generosi primesc diferite beneficii din partea initiatorilor proiectului de la un caz la altul.

We Are Here poate primi proiecte din arii precum: muzica, film, teatru, arta urbana, design si expozitie, publishing, tehnologie, stiinta si educatie, mici/mari, cu o istorie bogata sau doar in stadiul de concept.

Cel mai interesant mi se pare ca proiectul a prins foarte bine cu toate ca este abia lansat si am gasit idei care aproape si-au atins targetul. Vezi aici toate proiectele publicate in platforma.

Voi ati donat vreodata pentru o idee buna !?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: