Lansare Dell Vostro 15 3000

Publicat pe 23 apr. 2015 - 8:35 de Mîrzac Iulian

Dell Vostro 15Dell aduce un refresh seriei de notebook-uri Vostro destinată firmelor mici/mijlocii. Dacă anii trecuți compania a dat semne de scădere a vânzărilor pe segmentul consumer, nu se poate spune la fel și despre produsele destinate profesioniștilor. Laptopurile, monitoarele și serverele au avut un nivel constant de vânzări dar segmentul enterprise este unul diferit: se fac contracte și pe mai mulți ani deci dacă apar efecte negative probabil de acum încolo se vor vedea. Pe lângă asta trebuie să recunoaștem linia de produse Alienware care reprezintă un business puternic în zona de gaming, seria XPS care include doar produse premium.

Seria Vostro 15 3000 aduce utilizatorului cele mai noi procesoare Intel, opțiuni grafice avansate NVIDIA și un design business așa cum linia Vostro a avut-o dintotdeauna.

„Lansăm noile produse din seria Vostro ca răspuns la feedback-ul primit de la clienţii care caută o astfel de soluţie de afaceri de la Dell, în conjuncţie cu partenerii noştri valoroşi”, a spus Phil Bryant, vicepreşedinte, Consumer and Small Business Sales, Dell. „Linia de produse Vostro este de multă vreme sinonimă cu productivitatea pentru profesionişti şi afacerile de mici dimensiuni, iar generaţia următoare de notebook-uri din seria Vostro 3000 va include procesoarele optime, opţiunile grafice, porturile de conectivitate şi elementele de design necesare pentru a ajuta clienţii sau utilizatorii din zona micilor afaceri să obţină rezultate mai bune în timpul zilei lor de lucru.”

Noul notebook Vostro 3000 are o grosime de 2.5 cm, mai mică decât linia precedentă, folosește pentru înveliș o culoare neagră mată care merge perfect pe laptopurile business. Pe spate folosește un capac texturat cu micro-benzi pentru a-și păstra carcasa intactă o perioadă cât mai lungă chiar dacă veți merge deseori în deplasare cu el.

Folosește un ecran de 15″, procesoarele noi Core i de la Intel de generația cinci, va putea oferi  pană la 8 ore și 42 de minute autonomie de lucru, pentru aplicaţii grafice mai complexe sau sarcini multiple neîntrerupte, utilizatorii pot opta pentru soluţia de grafică discretă de la NVIDIA cu memorie de până la 2GB şi RAM de mare viteză de până la 8GB. Laptopul poate include un spațiu de stocare a datelor de până la 1TB, și pentru conectivitate seria va include porturi VGA, Gigabit LAN, HDMI 1.4a (1), USB 3.0 (1), USB 2.0 (2), slot pentru carduri SDHC.

Preț și disponibilitate Dell Vostro 15 3000

Notebook-urile din seria Vostro 15 3000 vor fi disponibile în magazinele online la sfârșitul lunii mai, la un preţ începând de la 2200 lei. Dacă business-ul tău are tehnică de calcul veche de mai mulți ani, atunci s-ar putea să fie momentul să le schimbi.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: