Noul design Price.ro dezvaluit accidental ?

Publicat pe 16 iun. 2013 - 19:38 de Mîrzac Iulian

Nou Design Price.ro

Cautam recent ceva pe Internet si din Google am accesat un link care ducea catre Price.ro. Am ramas uimit crezand ca Price.ro a dat drumul la un nou webdesign mai curat, mai bine aranjat si care acum contine putin mai multe informatii. Problema e ca daca intrati pe www.price.ro nu duce catre noul design.

Din ce am observat accesand pagina home Price.ro din linkul care duce catre noul design ajunge pe un server de la The Adgency care pare a fi pentru proiectele in dezvoltare pentru ca se numeste sugestiv develop. theadgency.ro. Deci cineva de acolo a gresit/a uitat sa ascunda Price.ro de motorul de cautare.

Daca va uitati la imagini la rezolutia normala la care le-am salvat si va uitati in coltul din dreapta sus apare si Bogdan Boca ca si cum as fi fost eu logat in contul lui, doar ca e tot asa de forma.

Nou Design Price.ro 3

Imaginea de sus ne arata (in cazul in care designul va fi lansat) icon-uri pentru avantajele pe care le ofera magazinele pentru acel produs, cate stele a primit produsul.

Nou Design Price.ro 2

Au introdus acest mod hiper utilizat in ultimii ani in comertul online de afisare a categoriilor rapid si doar cand ai nevoie fara sa schimbi pagina.

Nou Design Price.ro 4

Ce mai puteti observa in imaginile design-ului sunt graficul cu evolutia preturilor pe care Shopmania le are de mai mult timp cand intrati pe pagina produsului. Asa ne va fi mai usor sa ne facem o idee cat mai buna pentru ce perioada e mai buna pentru achizitia unui anumit tip de produs.

Si o ultima imagine cu un design probabil abandonat !

Price.ro Ver. 2

The Adgency ar trebui sa aiba mai multa grija cu proiectele clientilor sai !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: