Infografic cu datele din contul tau Foursquare

Publicat pe 15 iun. 2013 - 23:30 de Benţalo Roman

Foursquare

Foursquare împreună cu Samsung au lansat un proiect minunat numit Time machine care vă arată toate locurile pe care le-ați vizitat și în care ați făcut check-in. Serviciul vă redă informația într-un grafic foarte plăcut însoțit de o melodie pentru relaxare.

Time Machine analizează check-in-urile pentru toată perioada de când folosiți acest serviciu și le marchează în ordinea cronologică în forma unor puncte luminoase de pe harta. Fiecare punct marcat poate fi analizat pe hartă mai detaliat.

După ce serviciul va parcurge toate check-in-urile, utilizatorul va trebui să aștepte The Next Big Thing: o lista de locuri pe care trebuie să le vizitați în opinia serviciului Foursquare. De asemenea este posibil să descărcați și să vizualizați un infografic legat de statistica contului tău pe care poți apoi să-l distribui pe Internet.

Cam așa arată graficul pe care îl veți primi la sfârșit:

bce6154c057311f3bd09dad60b32fb35-520x1782

 

Despre Autor

Sunt un baiat pasionat de aproape tot ce inseamna IT . Scriu la ITnewz.ro in principiu in categoria Cum sa... diverse tutoriale, dar voi aborda si alte genrui de subiecte in curand. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: