Noul design Google Play disponibil de astazi !

Publicat pe 9 apr. 2013 - 21:23 de Mîrzac Iulian

Google Play Carti - Tableta

Noul Google Play cu o intergata grafica regandita a inceput de astazi sa fie trimis catre dispozitivele mobile Android din lumea intreaga. Telefoanele mobile si tabletele cu sistem de operare Android 2.2 sau mai nou vor primi notificari pentru update-ul aplicatiei Google Play. In orice caz pentru ca serverele sa nu se aglomereze update-ul poate ajunge la voi chiar si dupa mai multe saptamani.

Aplicatia va prezenta imaginile reprezentative pentru Aplicatie, Melodie, Carte, etc. la o rezolutie mai mare si vei putea cumpara mai usor scriu cei de la Google in articolul de lansare.

Evident inca nu a ajuns la mine update-ul Google Play 4.0.25 si ma intreb cum va fi afisat pe ecranul mic de la HTC ChaCha mai ales cu aceste imagini de rezolutie mare. Sa speram ca ne va ajuta sa gasim aplicatii interesante/utile mai usor.

Sursa

Noul Google Play

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: