Nokia revine cu un nou model ieftin

Publicat pe 12 aug. 2014 - 8:58 de Mîrzac Iulian

Nokia 130

Cunosc foarte multă lume care utilizează telefoane feature phone, în special persoane mai în vârstă sau care nu au bugetul sau răbdarea de a utiliza un smartphone, sau poate nu au o legătură strânsă cu tehnologia. Astăzi Microsoft anunță Nokia 130 care continuă seria de telefoane super ieftine 1xx de succes din ultimii ani. Prețul de pornire este setat la 25$ și la noi nu ar trebui să coste cu mult peste 100 RON, cel puțin așa îmi amintesc că erau prețurile la această serie.

Astfel de telefoane le iubește oricine pentru autonomia lor mare care se pare că va fi de 46h de ascultat muzică mp3 continuu, sau 13h de vorbit continuu, timpul de standby va fi un șocant 36 de zile (chiar trebuie testat asa un telefon), va suporta carduri de memorie de 32GB microSD, ecranul este de 1.8 inch. Există și o variantă dual-sim la care evident performanța bateriei scade și se estimează 26 de zile de standby.

Brandul nu-și va pierde prea curând clienții pe acest segment, în țările slab dezvoltate sunt foarte utile, ajută oamenii să afle prețuri la marfa pe care o vând la piață (pentru a nu fi păcăliți de intermediari), pot face transferuri bancare de pe telefon, sau micro-tranzacții, pot afla cu cât se vinde valuta, și multe alte lucruri de care nu ne putem da seama.

Nokia 103 ar putea fi și cel mai ieftin telefon mobil de acest gen lansat în 2014.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: