Nokia 7900 Crystal Prism

Publicat pe 24 ian. 2008 - 17:12 de Mîrzac Iulian

Liderul finlandez de telefonie mobile a dezvaluit cateva dintre detaliile precum si fotografii despre noul model Nokia 7900   Crystal Prism, destinat utilizatorilor carora le plac telefoanele cu design atragator si nonconformist , cu un buton central asemanator unui diamant. Nokia 7900 Crystal Prism continua sa scoata in evidenta formele geometrice si stilul personalizat al colectiei Prism. Nokia 7900 Crystal Prism va fi pus in vanzare in aceasta primavara si va avea un pret de retail estimat la 375 EUR.

Pentru a design Nokia a colaborat impreuna cu designerul  Frédérique Daubal, care pe langa designul carcasei a adaugat wallpaper-uri exclusiv create pt model, si accesorii. Caracteristicile de baza sunt: ecranul OLED, camera de 2 megapixeli, tehnologia 3G, 1G de memorie interna si un music player sunt doar cateva dintre aceste caracteristici. De asemenea, fiecare poate personaliza culoarea de lumina in keymat alegand intre cele 49 de culori diferite.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: