Noi camere compacte Fujifilm FinePix F100fd, Z20fd

Publicat pe 24 ian. 2008 - 18:56 de Mîrzac Iulian

Fujifilm       Doua noi camere compacte de la Fujifilm vor fi date spre vanzare in luna martie. F100fd cu 12 megapixeli care are un zoom optic superangular de 5, stabilizator optic si mecanic de imagine, un mod „dual shot”care va fotografia rapid succesiv cu blit si fara blit. Un display de 2.7 inch LCD, ISO 12800 (nu e greseala). Ultima versiune Face detection technology 3. Totul la 380 $.

Z20fd are un senzor de 10 megapixeli cu un design superb are integrate doua tehnologii „movie-crazed Generation Z” si „Dual Blog Mode” care redimensioneaza automat fotografiile sau filmele MPEG-4 util pentru video sau photo-sahre. Deasemenea are modul „dula-shot” prezent si la celelalte model, blit inteligent, 16 scenarii presetate, detectia fetei, si un mod „stamp it” care inlocuieste fata cu diferite designuri comice.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: