Noi teste dezvaluie procesorul folosit in iPad 4

Publicat pe 30 oct. 2012 - 18:08 de Mîrzac Iulian

Saptamana trecuta odata cu lansarea noilor produse Apple: iPad Mini, un nou iMac, MacBook Pro, etc. a fost lansata si o revizie la Noul iPad (sau iPad 3) care vine cu imbunatatiri la procesor si noul port Lightning.

Benchmarkuri realizate de Geekbench al noului iPad de generatia a 4-a arata ca tableta are un procesor dual-core Apple A6 tactat la 1.4Ghz care ar fi mai rapid decat procesorul integrat in smartphone-ul iPhone 5. Deasemenea testul arata si memoria RAM de 1GB adaugata in configuratia tabletei. Priviti rezultatele testelor de mai jos pentru a va face o imagine de ansamblu despre puterea fiecarui device. iPad 4 se pare ca este mai puternic si ca iPhone 5 si ca iPad 3. Cu toate astea nu stiu daca era chiar necesara aceasta revizie si mai bine lansau o noua tableta de 10 inch anul ce vine.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: