Android 4.2 Jelly Bean lansat oficial !

Publicat pe 30 oct. 2012 - 17:57 de Mîrzac Iulian

Ultimele device-uri lansate de Google adica telefonul Google Nexus 4, tabletele Nexus 7 si Nexus 10 vor veni toate cu noul Android 4.2 preinstalat. Chiar daca este o versiune upgradata denumirea a ramas aceeasi ca si la 4.1, adica Jelly Bean.

Noua versiune va include mai multe upgrade-uri inovative care or sa va ajute in utilizarea de zi cu zi. Camera include un nou mod de creare a fotografiilor panoramice denumit Photo Sphere. Tehnologia apartinand Scalado se foloseste de giroscopul din telefon pentru a simti directia in care se face prima fotografie de la care se poate continua cu alte fotografii pentru a compune in final o imagine panoramica 180 sau la 360 de grade chiar.

Tastatura din Android 4.2 Jellybean are un nou mod de introducere a caracterelor prin gesturi ca si la Swype doar miscand degetul pana deasupra tastelor fara sa ridicati degetul de pe ecran.

O functie mult asteptata de utilizatorii Android este posibilitatea de a adauga mai multe profile de utilizatori in special valabila pentru tablete. Asta va ajuta in personalizarea interfetei pentru mai multi utilizatori dar si poate pentru securitatea datelor personale in cazul in care imprumutati tableta cuiva.

Google Android 4.2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: