Noi modificari pentru YouTube

Publicat pe 10 ian. 2011 - 1:21 de Mîrzac Iulian

De acum incolo uploadarea materialelor video pe YouTube se va face mai usor. In loc sa dati browse si sa aratati calea spre fisierele care vreti sa le uploadati, rand pe rand, veti putea pur si simplu sa mutati videoclipurile in spatiul “drag and drop”, iar upload-ul va incepe automat. Aveti nevoie de ultima versiune de Chrome sau Firefox pentru a functiona deoarece foloseste cod HTML 5.

Alte doua servicii Google carora le-au fost adaugate functia de “drag and drop” pentru a usura upload-ul sunt Gmail si Google Docs si probabil le vor urma si altele.

youtube-drag-and-dropNoua interfata HTML5 are o noua optiune grozava. Apasand click-dreapta pe un videoclip in timp ce-l vizionezi poti salva videoclipul in calculator. Au fost eliminate optiunile vechi. Totul depinde si de browser pentru ca si in acest caz aveti nevoie de un browser cu suport HTML 5. Oricum fiecare browser trateaza in mod diferit videoclipurile de pe YouTube, de exemplu Firefox si Opera oferind optiuni pentru click-dreapta asemanatoare celor pentru imagini.

youtube-save-video-as

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: