CES: Motorola ATRIX 4G

Publicat pe 10 ian. 2011 - 12:47 de Tita Mihai

Dupa LG Optimus 2X inca un greu isi face aparitia in clasa supertelefoanelor, acesta se numeste ATRIX 4G (de la Motorola). Insa acesta nu isi face aparitia de unul singur ci mai vine cu inca doua „accesorii”  daca le putem spune asa.
Accesoriile sunt doua statii de docking, prima dintre ele poate fi folosita pe post de display secundar si se poate conecta la mai toate tipurile de display LCD. Acesta statie permite accesarea atat a platformei Android cat si a unei versiuni de Firefox. La prima statie de docking puteti cupla si un mouse si o tastatura pentru o experienta web autentica. Aceasta mai poate fi folosita si ca media-center, mai ales ca este capabila sa scoata semnal video de 1080p, mai adaugati si o telecomanda prin infrarosu si v-ati ales cu un adevarat home entertainment system.

Acum sa vorbim despre a doua statie de docking, care este de fapt un laptop, in care rolul CPU-ului este jucat de noul ATRIX 4G. Si la aceasta puteti adauga ca periferica mouse si tastatura, nu mai ramane decat sa va apucati de intrat pe net. Din testele efectuate, perifericele s-au comportat excelent si au fost intampinate probleme la navigarea pe net sau in aplicatii tip office.

A doua statie de docking mai este echipata si cu doua porturi USB si o iesire audio si pe deasupra mai are si o greutate redusa.

Da sa vorbim totusi si despre ATRIX 4G. Lucrurile stau in felul urmator, mie unul nu imi vine sa cred cat de repede evolueaza aceste terminale, deja s-a ajuns la procesoare dual-core, RAM mult si spatii de stocare de ordinul zecilor de GB. Acu stau si ma gandesc cu ce o sa mai pluseze granzii din domeniu gen Nokia, Apple, Samsung  sau Sony Ericsson.

Acu sa va zic ce poate ATRIX 4G, ascultati.. cititi de fapt si minunati-va.

  • procesor DUAL-CORE Tegra 2 de 1GHz
  • sistem de operare Android 2.2 (se poate upgrada la 2.3)
  • 1 GB RAM
  • 16 GB memorie interna
  • baterie de 1930 mAh
  • display de 540×960 pixeli

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: