Noi imagini cu Nokia EOS 1020

Publicat pe 4 iul. 2013 - 23:21 de Mîrzac Iulian

Nokia EOS

Nokia va lansa saptamana viitoare (11 Iulie) Nokia EOS sau Nokia 1020 daca doriti sa-l retineti dupa model, si dupa cum v-am mai povestit va fi urmasul lui Nokia PureView 808, camera de 41 megapixeli cu vestita tehnologie PureView (zoom fara pierdere de calitate). Va fi cel mai probabil telefonul de top al celor de la Nokia cu sistem de operare Windows Phone (bine ca au scapat de Symbian pe telefoanele scumpe).

Asadar priviti cum arata telefonul inainte de lansare: design cunoscut de fiecare fan Lumia : Lumia 920 + Camera cu senzor mare, dar diferentele in intregime de design le vom afla Joia viitoare, deocoamdata va las sa suspinati la imagine. Asteptam specificatiile saptamana ce vine si eventual si un pret.

UPDATE: Pretul va porni de la 600$ in Statele Unite, deci la noi un maximum de 2.800 de lei probabil va fi afisat in magazinele online, dar vom vedea in lunile ce urmeaza.

Nokia EOS spate

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bogdan 05/07/2013 at 10:57 - Reply

    Ultimele zvonuri dau drept nume probabil Nokia 909, cel putin pentu AT&T.

Postează un comentariu: