Noi căști Philips pentru orice situație!

Publicat pe 12 feb. 2023 - 12:47 de Mîrzac Iulian

La început de an sunt anunțate multe noi produse electronice mai ales că se organizează și evenimentul CES Las Vegas unde mai sunt prezentate noi tehnologii, electronice, electrocasnice pentru consumatori. Philips vine la început de an cu o serie de căști destinate utilizatorilor care își doresc căști noi și care acoperă o gamă largă cu căști: over-ear fără fir cu ANC, in-ear true wireless (TWS) cu ANC și chiar căști pentru somn.

Fidelio L4

Philips Fidelio L4 face parte din gama premium de căști audio over-ear care oferă un design de calitate, difuzoare de 40mm și o performanță audio înaltă, durată de viață a bateriei mai bună de 40h cu ANC activat și 50h fără ANC și codec-uri LC3 și funcție Hi-Res prin cablu audio 3.5 mm sau USB-C. Pentru conectare wireless folosește standardul Bluetooth 5.3.

Nu lipsește anularea zgomotului de fundal (ANC) care vom fi curioși să experimentăm cât de eficientă este, pentru că după cum bine știți este competiție puternică din partea altor branduri de căști.

Philips Fidelio T2 – TWS ANC

Căștile Philips Fidelio T2 aduc schimbări asupra seriei. Vin cu dimensiuni mai mici cu 20%, iar carcasa în care stau protejate când nu sunt folosite și se reîncarcă este și ea cu 40% mai mică comparativ cu versiunea anterioară T1. Autonomia fără carcasă este de 10h și 30h cu reîncărcare din carcasă.

Difuzoarele integrate în căști sunt acum de 9.2 mm și la fel precum pe modelul T4 sunt acoperite cu un strat de grafen care îi asigură o rigiditate mai mare care ar trebui să rezulte în sunet de fidelitate mai mare și o rezistență mai mare în timp la uzură.

Și acest model oferă sunet HiRes și conexiune wireless Bluetooth 5.3, suport pentru codecul LDAC. Casca suportă și funcția Google Fast Pair care te va ajuta să conectezi căștile la telefonul tău Android mult mai ușor (similar cu felul în care AirPods se conectează la iPhone).

Gama sport GO


Aici Philips vine cu două noi modele destinate utilizatorilor care practică sportul: A5508 care sunt TWS și A5608 cu design open air cu conductivitate a sunetului prin os. Ambele sunt rezistente la apă.

A5508 oferă difuzoare de 8mm cu strat de grafen.

Philips A5608 open air cu conductivitate osoasă sunt căștile destinate utilizatorilor care doresc să fie tot timpul conștienți de mediul în care se află care le oferă mai multă siguranță în activitatea lor sportivă. A5608 are încorporată o lumină LED în banda pentru gât.

Ambele căști vin și ele cu Bluetooth 5.3, codecul LC3 și conectivitate multipla la mai multe dispozitive care transmit sunetul.

Philips N7808 – Căști pentru dormit

Philips N7808 este prima pereche de căști de acest gen pe care o aduce pe piață. Este dezvoltată împreună cu specialiștii în studiul somnului de la Kokoon și rolul lor va fi de a-i ajuta să adoarmă mai ușor pe utilizator oferind anulare de zgomot.

Designul este neobișnuit fiind destinate somnului și include o consolă care va sta așezată la spatele capului. Nu-mi dau seama dacă încurcă în timpul somnului, va depinde de fiecare utilizator de cum se manifestă în timp ce le poartă.

Include senzori care în timp ce vor fi așezate în ureche vor detecta timpul și calitatea somnului și va adapta și sunetul astfel încât pe măsură ce adormi să se reducă volumul până la zero.

Căștile Philips N7808 vor funcționa cel mai bine împreună cu aplicația Kokoon pentru a monitoriza somnul, ritmul cardiac.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: