Ninite – instaleaza programe automat

Publicat pe 8 iul. 2010 - 18:55 de Mîrzac Iulian

De cate ori dupa instalarea sistemului de operare nu vi s-a intamplat sa ramaneti fara kituri de instalare ale programelor comune pe care fiecare calculator le are instalate sau trebuie sa le aiba instalate. Ori pur si simplu doriti ca instalarea programelor sa se faca automat fara sa dati next la fiecare pasa al instalarii.Ninite - instaleaza programe automatAcest serviciu este oferit de site-ul Ninite , care defapt este o aplicatie web. Site-ul functioneaza in cel mai simplu mod, tot ce trebuie sa faceti este sa va selectati programele care doriti  sa le aveti in calculator. Aceste programe sunt open-source sau functioneaza fara limita de timp si deci nu va trebui sa va faceti griji pentru licenta. Sunt grupate pe categorii, iar dupa selectare apasati butonul Get Installer, care va va trimite o aplicatie gata sa va puna programele dorite in PC.

Programele disponibile sunt dintre cele mai uzuale, dar si unele pe care poate nu le stiti, insa selectia de programe disponibile este de calitate ridicata.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

9 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. felician 15/09/2012 at 02:55 - Reply

  buna,sunt din new zealand,fff departe de casa si am dat pur intamplator peste acest site,asi dori un program daca se poate de genul sa iau de pe siteuri din romania stiri de pe acasa{deci sa le pot downloada in format mp3}ptr ca stiti din cauza fusului orar cand la noi nz e zii ,in rom e noapte si nu am cum sa le ascult live?am gasit ceva ce miar placea la antena 1 asta ar fii super dar nu stiu cum sal downloadez. va multumesc anticipat!!!

  • Mîrzac Iulian 15/09/2012 at 10:07 -

   Eu va recomand ce am utilizat eu:
   Trebuie sa va pricepeti cat de cat. Este un plugin Firefox. Dar cu el veti putea downloada tipul acela de emisiuni din cate imi amintesc in mai multe formate.

 2. catalin 21/07/2012 at 00:08 - Reply

  multe dintre programele pe cre doresc nu le au acolo daca mi-ati putea spune un program care sa pot face acelasi lucru v-as fi recunoscator !

  • Mîrzac Iulian 21/07/2012 at 16:00 -

   :D incearca-l

  • catalin 21/07/2012 at 20:08 -

   mersii mult o sa-l incerc !@

  • catalin 22/07/2012 at 02:27 -

   e foarte bun cu multe programe dar si la acesta trebuie sa dau next vruiam ceva automatic :(

 3. craciun adrian 08/06/2011 at 09:03 - Reply

  programele dvs sint foarte foarte bune.doresc sa-mi instalez un program cu care sa pot inregistra emisiuni sau transmisiuni sportive live [ex.de pe ‘fromsport.com].va rog frumos cu ce program pot inregistra emisiuni sau transmisiuni live?

Postează un comentariu: