Motorola pregătește schimbarea seriei X

Publicat pe 26 mai 2016 - 8:26 de Mîrzac Iulian

Moto Z eveniment

Motorola pregătește un nou smartphone pentru lansare. Pentru 9 Iunie la Lenovo Tech World deja s-au trimis invitații pentru eveniment. Au mai fost zvonuri pe Internet și se pare că Motorola X va fi transformată în seria Z. Până acum se vorbește despre ecran 5.5 inch quad HD, cameră foto de 13 MP și procesor Snapdragon 820.

În imagini puteți vedea randări care par realizate chiar de Motorola, probabil au scăpat din greșeală informații pe Internet. Ca de obicei @evleaks este autorul dezvăluirii imaginilor.

Pare că va fi un telefon special dacă este să ne luăm după imaginea de pe invitație. Modulul camerei foto pare să fie mai mare, deci poate va veni cu tot ce trebuie (stabilizare optică, senzor mai mare poate, bliț mai puternic). Zvonul cel mai interesant este că și Motorola ar putea testa odată cu acest telefon cum prind modulele la public asemenea LG G5.

Mai așteptăm puțin până la lansare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: