Lista noilor gadgeturi lansate de Apple !

Publicat pe 24 oct. 2013 - 17:54 de Mîrzac Iulian

AppleFanii Apple deja stiau cam ce li se rezerva la lansare insa au aparut si cateva mici surprize la evenimentul de marti. In cazul in care ati pierdut evenimentul aveti aici o lista cu ce a fost lansat. Intre timp de cand Apple a lansat prima tableta iPad acum 3 ani a atins o cifra de 170 de milioane de tablete vandute.

iPad Air

iPad Air

Da, este o noua tableta lansata de Apple, va avea 9.7 inch diagonala ecranului cu Retina si va cantari doar 450g. Va integra noul chip A7 pe 64 biti, o camera foto de 5 MP iSight si autonomie de 10h cum Apple ne-a obisnuit la tabletele sale. Va inlocui iPad-urile de 9.7 inch lansate pana acum (Noul iPad sau iPad 4). iPad Air este defapt un iPad mini cu diagonala mare dar care are acum grosime de 7.5 mm ( in noua lor reclama se ascunde dupa un creion).

Nu  ratati reclama despre tabletele iPad, care arata un lucru adevarat la ora asta, multe companii le adopta la locul de munca pentru angajati, freelanceri care le folosesc fie pt fotografie, fie pentru statistici, fie pentru acces rapid la informatie.

Nu stiu daca tabletele lor vor ajunge sa se vanda si mai bine decat acum tinand cont de preturile la care ultimele generatii ajung in tara, un singur lucru este clar: iPad-urile au marele avantaj al timpului de raspuns si al fluentei in utilizare si bineinteles aplicatii extraordinare (cele doua lucruri care conteaza cel mai mult, si sa nu mai amintesc de autonomia de 10h). Chiar si cu generatia precedenta de iPad iti vei face treaba extraordinar de bine.

iPad Air s-ar putea sa ajunga de pe 1 Noiembrie la Cosmote, Romania fiind  in primul val de lansare a tabletei.

iPad Mini Retina

iPad mini

iPad Mini a primit si el un upgrade, imi amintesc ca a fost primul produs relativ ieftin ajuns pe piata din Romania care a pastrat standardul de calitate Apple la un nivel ridicat (integra tehnologia prezenta in iPad 2 cu mici diferente). Asadar iPad Mini primeste un upgrade la ecran: acum va avea Retina (2048×1536 pixeli), aceeasi dimensiune de 7.9 inch. Modelul de 16 GB cu WiFi va avea pretul de anul trecut de 399$ iar modelul cu 4G LTE va avea un pret de pornire de 529$.

Partea care poate intereseaza pe unii  este ca se va vinde in continuare iPad Mini generatia I la un pret mai mic de 299$ pentru varianta WiFi de 16GB.

iOS 7 si iTunes Radio

Dupa 5 zile de la lansarea iOS 7 Apple spune ca 64% dintre utilizatori ar fi instalat noul sistem de operare, iar App Store include acum peste 1 milion de aplicatii create de dezvoltatori.

OS X Mavericks

OS X Mavericks

Unul din marele anunturi il reprezinta lansarea OS X Mavericks care va fi disponibil gratuit pentru upgrade celor care au deja OS X instalat, dar o versiune inferioara.

Noi laptopuri MacBook Pro de 13″ si 15″

Noile modele de 15″ vor integra a patra generatie de procesoare quad-core, 2GB RAM si Geforce GT 750M. Se promite si o autonomie de 8h maximum. Preturile celor doua dimensiuni de laptop vor porni de la 1.299 $ si 1.999 $.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: