LG V20 este noul flagship al companiei coreene – IFA 2016

Publicat pe 7 sept. 2016 - 8:56 de Mîrzac Iulian

LG V20

LG V20 este noul flagship al companiei prezentat și la IFA 2016. Așteptam ceva fresh de la LG. Este un smartphone de 5.7 inch, 2560 x 1440 pixeli, folosește chipset-ul Qualcomm Snapdragon 820, 4GB RAM, 64GB memorie internă de stocare, dar care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 2 TB și are bineînțeles și un cititor de amprentă.

Configurația într-adevăr este interesantă dar cu ce iese smartphone-ul în față nu este nici de departe configurația de top ci camera duală, sunetul care poate fi înregistrat la calitate foarte bună (pentru concerte, sau diferite momente în care chiar ai nevoie de calitate) și ecranul secundar (160 x 1040 pixeli) care este folosit pentru notificări.

Pentru a oferi sunet de calitate include un convertor de sunet digital – analog HiFi pe 32-bit. Deci băieții par că nu se joacă. Iar pentru înregistrare telefonul va fi capabil de înregistrare 24-bit, 48 kHz LPC cu posibilitatea din soft să folosești un filtru low-cut, ori altul pentru anularea zgomotului de fundal.

Camerele foto principale sunt: de 8MP cu încadrare pe un unghi de 135 de grade pentru cadre largi și cea de-a doua cameră de 16MP cu un unghi de cuprindere de 75 de grade. Folosesc stabilizare optică de imagine care ar trebui să rezulte în imagini foarte puțin mișcate, dar și focalizare rapidă utilizând o combinație între focalizare standard după contrast, laser și phase detection.

Este comunicat ca fiind primul smartphone care vine preinstalat cu Android 7.0 Nougat.

Nu este un smartphone modular ca și LG G5, se pare că încă odată modularitatea nu s-a dovedit de succes. Este doar pentru geeks. Totuși telefonul vine cu un acumulator de 3200 mAh ce poate fi înlocuit ușor.

Corpul telefonului este din metal și aflăm că a fost testat pentru șocuri sub acest standard militar: MIL-STD 810G. Nu am găsit informații foarte exacte pe internet, însă a fost testat să reziste la șocuri din mai multe poziții, în mai multe moduri.

Alte funcții interesante care trebuiesc menționate: suport Quick Charge 3.0, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, NFC, și LTE Cat9 – 600 Mbps și port USB-C.

Cum vi se pare LG V20 ? Ați fi interesat să vă schimbați smartphone-ul cu acesta ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: