LG G4 ar putea veni în Aprilie

Publicat pe 17 feb. 2015 - 8:42 de Mîrzac Iulian

LG G3 - Prezentare RomaniaÎn acest moment nu se știe dacă la Barcelona Mobile World Congress 2015 va fi prezent și flagship-ul de acest an de la LG. Având în vedere că LG G3 și LG G2 au fost lansate în luna Mai 2014, respectiv luna Septembrie 2013 s-ar putea să fie cam devreme pentru o nouă lansare. O sursă importantă din Korea de Sud anunță că lansarea ar putea fi pregătită pentru luna Aprilie.

Sper să nu vină cu un ecran gigantic, 5.3″ este deajuns, procesorul este foarte probabil să fie un Snapdragon 810, 3GB RAM, bineînțeles cu Android 5.0 și eventual filmare 4K @ 30fps. Cam aici vor fi specificațiile de top anul acesta, vor fi cred eu și terminale cu 4GB RAM, însă mă îndoiesc că vor introduce brandurile mari astfel de specificații. Poate Xiaomi, OnePlus, Oppo, vor aduce și ceva mai opulent. Însă aș vrea să continue lupta pentru o autonomie mai mare în continuare. Crește consumul prea mult, iar telefoanele sunt acum cu 1-2 inch mai mici decât unele tablete.

Așadar așteptăm LG G4 în Aprilie, bănuim că LG se grăbește să lanseze smartphone-ul pe piață astfel evită și lansarea Galaxy S6 și HTC One M9, și va avea o perioadă mai mare în care utilizatorii care-și doresc un nou smartphone de top să aleagă LG G4. Plus că lansarea în afara evenimentului ținut la Barcelona an de an, ar putea fi un avantaj pentru că va fi preluat mai mult de media.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: