Lansarea telefonului Windows 7 confirmata

Publicat pe 5 oct. 2010 - 11:42 de Mîrzac Iulian

Am auzit de zvonuri inainte insa acum este pe bune. Telefonul Windows 7 se va lansa pe data de 11 octombrie intr-un mare eveniment organizat la New York. Se mai aude si ca AT&T va avea un rol important dupa lansarea telefonului. Cu ajutorul telefonului Windows 7 Microsoft incearca sa reintre pe piata telefoanelor mobile dupa incercarea esuata cu Windows Mobile. Telefonul Windows 7 va folosi noua interfata pentru utilizator Metro.

Intre timp Microsoft incearca din rasputeri sa gaseasca cat mai multi producatori de aplicatii pentru a le umple oferta de aplicatii mobile disponibile pentru telefonul Windows 7. Noului sistem de operare al telefonului s-ar putea sa-i lipseasca cateva optiuni importante la lansare pe care competitorii le au, insa multi au ramas impresionati cu ceea ce au vazut in versiunile beta.

Lansarea va avea loc la ora 3:30PM EST pe data de 11 si va cuprinde demonstratii ale telefonului Windows 7.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: