Lansare Nokia Lumia 1020 in Romania

Publicat pe 1 oct. 2013 - 16:32 de Mîrzac Iulian

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Am fost destul de curios cum este camera de pe Lumia 1020 trebuie sa recunosc. Astazi a fost lansarea smartphone-ului si mare parte din prezentare s-a invartit in jurul camerei foto si aplicatiilor pe care le foloseste. Nu am sa va scot ochii cu cifre si prea multe detalii care nu sunt relevante in utilizarea de zi cu zi ci mai degraba cu ce m-a impresionat.

Mare parte din prezentarea sustinuta de cei de la Nokia a tinut de camera foto, asta si pentru ca sistemul de operare este cunoscut, si nu avea rost sa ne explice ce deja se stia. Nokia Pro Camera aduce aproape de utilizator setarile cele mai importante doar prin slide-ul butonului de fotografiere efectul fiind vizualizat in timp real. Poti face zoom cu un singur deget ca si cu Nokia PureView 808.

Fotografierea pe lumina slaba ni s-a demonstrat fotografiind laptopul care rula o animatie in sala cu luminile stinse, expunerea a fost de 4 secunde iar in final din miscarea bilelor de pe ecran a iesit scris „40 MP”. Tot pentru low light s-a comparat un iPhone 5S al lui DanDragomir de la Computerblog.ro in timp ce un glob pamantesc era rotit. Imaginea facuta cu iPhone 5S a iesit stearsa iar Lumia 1020 a scos imaginea clara si nemiscata.

Carcasa speciala pentru smartphone care ofera un grip mult mai bun include si un acumulator care va extinde durata de utilizare a smartphone-ului si pe deasupra are filetul universal pentru montarea pe un trepied.

Cea mai buna stabilizare de imagine pe care am vazut-o in ultima perioada pe un aparat foto (sau pe un smartphone cu camera foto) este obtinuta si cu ajutorul lentilelor si cu ajutorul softului insa rezultatul este incredibil si va invit sa vedeti videoclipul de mai jos demonstrativ.

Pagina oficiala Nokia Lumia 1020

Demonstratie Stabilizator de Imagine Lumia 1020

Demonstratie zoom pe imagine de 40 MP

Apare in stoc la 2.999 lei White la MarketOnline si Black la evoMAG dar va dau linkurile la amandoua culorile la fiecare magazin, poate vreti sa faceti precomenzi: Lumia 1020 White la MarketOnline si evoMAG si Black  la MarketOnline si evoMAG.

La prima vedere pare cu adevarat smartphone-ul cu cel mai bun aparat foto si spun asta in urma scurtei testari la lansare care m-a impresionat.

Galerie foto Lansare Lumia 1020

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: