Lansare cel mai mare smartphone Prestigio: MultiPhone 5300 DUO

Publicat pe 1 aug. 2013 - 13:13 de Mîrzac Iulian

Prestigio Multiphone 5300 Duo

Prestigio – singura companie de pe piata care reuseste sa aduca in magazinele din tara produse cu un standard de calitate acceptabil spre bun (in functie de produs) si in acelasi timp sa vina cu preturi foarte competitive ne aduce de aceasta data un smartphone quad-core cu ecran de 5.3″.

MultiPhone 5300 DUO completeaza gama deja existenta de telefoane cu ecrane incepand cu diagonala de 3.5″ pana la 5.3″ cu aceasta ocazie. Camera foto va putea face fotografii de 8 MP cu blit, senzor foto BSI si auto-focus.

Configuratia este completata de un procesor Quad-Core Qualcomm MSM8225Q, 1GB RAM DDR2, 4GB memorie interna. Procesorul grafic este Adreno 203 care ar trebui sa ofere performante indeajuns de bune pentru a rula jocuri 3D din Google Play. Acumulatorul ofera o capacitate de 2100 mAh.

Printre avantajele auxiliare produsul va veni cu o husa magnetica de protectie, casti, softul preinstalat din partea Prestigio, update-urile software OTA, si aplicatiile partenerilor Prestigio.

Smartphone-ul se va vinde incepand cu 1099 lei. Ce parere aveti de Prestigio si telefonul nou lansat ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: