A fost lansat iPhone 7 oficial in România!

Publicat pe 23 sept. 2016 - 8:49 de Mîrzac Iulian

lansare-iphone-7

Aseară ca în ultimii 2 ani (dacă nu mă înșel) la magazinul Vodafone din Centrul Vechi, București a fost organizată lansarea oficială a iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

S-a cam înghesuit lumea să vadă telefoanele, care știau din presă, care invitați, care erau prin zonă și erau atrași de curiozitate. În fiecare an văd clienți care vin să își facă prelungire de abonament pentru a lua ultimul iPhone.

Ambele modele au capacitatea de a funcționa pe rețeaua 4G+ anunțată recent de către Vodafone.

A fost interesant să văd și telefonul în față. Este și mai bine finisat și mai rotunjit față de cum este iPhone 6 pe care-l folosesc în prezent. Muchia unde sticla se îmbină cu metalul parcă nu se mai simte. Butoanele de volum și cel pentru a comuta pe mut telefonul sunt și ele mai discrete decât erau până acum. Nu ies la fel de mult din carcasă ca pe iPhone 6.

Al doilea lucru pe care l-am observat la primul contact a fost butonul home care nu se mai apasă este doar o suprafață sensibilă la atingere și include și cititorul de amprentă. Au făcut asta tot pentru a fi cât mai bine izolat de mediul exterior și a elimina din riscul de a intra apă atunci când telefonul intră în contact cu apa ori este scufundat.

Partea interesantă este că la apăsare emite o vibrație discretă aproape ca un click se simte ca o confirmare că ai „apăsat” butonul.

Am mai testat rapid și camera foto de pe iPhone 7 Plus. Zoom-ul optic și cel digital este într-adevăr impresionant, dar și stabilizarea optică de imagine. Există un avans tehnologic ușor sesizabil aici.

Nu pot să mai zic decât că vreau să le testez!

 Cum arată mai de aproape iPhone 7

Imagini eveniment și iPhone 7

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: