iOS 9.3 Beta1 disponibil pentru Public

Publicat pe 15 ian. 2016 - 8:18 de Mîrzac Iulian

iOS 9.3 Beta 1

Dacă ați așteptat noua versiune a sistemului de operare mobil de la Apple aflați că o puteți deja instala. Mi se pare că față de iOS 9.2 Beta 3 merge puțin mai greoi, în special imediat după pornire.

Cum instalați versiunea iOS 9.3 Beta1 ?

Până aseară la miezul nopții update-ul a fost disponibil doar programatorilor. De astăzi vă puteți „strica” și voi telefoanele, tabletele și iPod-urile (glumesc). Dar ca un semnal de alarmă:

Vă reamintesc că este foarte bine să faci pe iTunes (pe Desktop) un Back-up complet, care să-l poți înlocui fie în caz de probleme de performanță fie că a dat eroare update-ul și acum nu mai merge terminalul. Și în același timp trebuie să-ți asumi riscul că bug-uri neanunțate pot apărea la tine.

1. Primul pas ar fi să instalezi profilul care-ți permite accesul la noul update.

Profilul se poate găsi aici: https://beta.apple.com/profile, te loghezi cu Apple ID-ul tău, care trebuie să fie identic cu cel de pe telefon. Apoi să apeși pe butonul Download profile. Îți va apărea un pop-up unde trebuie să-ți dai acordul să instalezi profilul de public beta tester. Apoi să accepți termenii și condițiile Apple.

2. Instalarea propriu-zisă

Nu mai este nevoie decât să intri aici: Settings -> General -> Software Updates și ar trebui să apară update-ul nou și să poți apăsa install.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: