iOS 12.1 aduce câteva funcții importante

Publicat pe 30 oct. 2018 - 23:35 de Mîrzac Iulian

Apple a făcut publică deja versiunea iOS 12.1 pentru a-și ține promisiunea făcută la prezentarea și lansarea noii versiuni din Septembrie odată cu iPhone XS, XS Max și XR.

Group FaceTime îți va permite să vorbești cu prietenii care folosesc tot un dispozitiv Apple într-un mod simplu, interactiv și automat. Vorbim aici de chiar până la 32 de persoane simultan într-o conversație. Persoana care va lua cuvântul va avea imaginea automat mărită pentru a evidenția asta. Au rezolvat problema aceasta foarte elegant.

Update-ul acesta pentru iPhone XS și XS Max aduce și o funcție faină prezentată tot în septembrie pentru camera foto numită Real-Time Depth Control. Aceasta îți va permite să vezi în timp real cum va arăta imaginea Portrait înainte să o faci propriu-zis. Imită și mai bine o cameră foto profesionistă.

Foarte important: noile telefoane iPhone vor scăpa de acel filtru forțat pentru camera foto frontală care îți făcea pielea feței mai netedă fără să poată fi dezactivată acea funcție.

Vei mai găsi acum și peste 70 de noi emoticoane în tastatură în special la persoane, animale, sporturi și mâncăruri.

Nu în ultimul rând a fost introdus suportul pentru dual SIM (pentru alte țări decât China – unde telefonul are două sloturi SIM) prin standardul eSIM.

Poți descărca update-ul din telefon General > Software Update dacă nu ai apucat încă.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: