Inscrierile Webstock 2013 au inceput !

Publicat pe 6 aug. 2013 - 21:51 de Mîrzac Iulian

Webstock-logo

Cea de-a sasea editie Webstock 2013 este in pregatiri, deja avem un program al evenimentului cu aceeasi structura ca si in ceilalti ani impartit in doua sesiuni: in prima jumatate a zilei mai multi speakeri vor si a doua jumatate a zilei in care sala mare va fi impartita in 3 sali distincte cu discutii pe temele: Blogging, Communication si Mobile.

Inscriere Webstock 2013

Daca vrei sa participi la eveniment unde poti afla ultimele tendinte in Social Media, sfaturi pentru campanii, poti vedea ce proiecte au avut succes in ultimul an in Romania atunci intra aici (taxa este de 150 lei cu TVA).

Daca esti agentie/brand/companie care vrea sa inscrie un proiect in concurs atunci mergi pe acest link si completeaza datele din formular. Proiectul vostru trebuie sa se incadreze intr-una din categoriile urmatoare: Publishing, Utility, Visual, User Generated Content, Campanii pe Bloguri, Proiecte Speciale (de Brand), Aplicatii de Facebook, Proiecte Bloggeri, Aplicatii Smartphone, Instagram (campanie de Brand), Cea mai buna Campanie de Continut pe Facebook, Inovatie.

Preselectia campaniilor se va face intre 2 si 9 septembrie. Jurizarea intre 10-20 Septembrie, iar la finalul evenimentului se va face premierea.

Staropramen va aduce „combustibilul” pentru petrecerea de la finalul evenimentului.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: