Motorola Moto X lansat oficial !

Publicat pe 6 aug. 2013 - 23:05 de Mîrzac Iulian

Motorola Moto X

Google a anuntat oficial Motorola Moto X saptamana trecuta. Configuratia oficiala este: ecran AMOLED HD de 4.7 inch, foloseste SoC-ul Motorola X8 Mobile Computing System, care include un procesor Snapdragon S4 Pro de 1.7 GHz dual core, modul LTE, si 2GB RAM. Pentru stocare de date vor fi doua versiuni de terminale mobile: de 16GB si 32 GB, in timp ce acumulatorul va avea o capacitate de 2.200 mAh, iar sistemul de operare cu care vine preinstalat este Android 4.2 Jelly Bean.

Camera foto principala va oferi un senzor de 10 Megapixeli cu tehnologia Clear Pixel, iar pentru video conferinte o camera foto cu un senzor de 2 Megapixeli. Amandoua camerele pot inregistra videoclipuri FullHD.

Pretul de pornire este de 199$ in SUA la contract pe doi ani, singura piata de desfacere momentan, fara planuri inca pentru Europa din pacate pentru cei care asteptau terminalul mobil.

Sursa

Functii noi

Activare camera prin Gesturi

Always Ready

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Bogdan 07/08/2013 at 09:48 - Reply

    Cei de la Motorola au promis ca vor aduce in Europa alte modele din gama X, dar nu au precizat o data de lansare. Moto X e un model interesant in special pentru autonomia mare.

Postează un comentariu: