Inscrie-ti aplicatia de smartphone in competitia Mobile Awards Romania !

Publicat pe 1 mart. 2013 - 9:53 de Mîrzac Iulian

Mobile Awards

In cadrul Mobile Conference de anul acesta se va tine si o gala de premiere a celor mai bune aplicatii lansate pentru smartphone-uri fie ca au fost pentru campanii de marketing sau in scop comercial. Asadar dezvoltatori de aplicatii independenti/firme, agentii de marketing, va puteti inscrie aplicatia voastra cea mai buna pentru a avea sansa sa fie premiata la Mobile Awards.

Pentru inscriere completati formularul (inscrieri inchise) nou creat pe site-ul Mobile Conference. Nu se plateste o taxa pentru participarea la aceasta competitie, iar inscrierile se pot face pana pe data de 15 Aprilie. O aplicatie se permite sa fie inscrisa doar intr-o categorie din cele pe care le gasiti sub formularul de inscriere, iar aplicatia nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 1 an. Se permit si aplicatii mai vechi de 1 an doar daca au avut un upgrade major in ultimul an.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: