Inscrie-ti aplicatia de smartphone in competitia Mobile Awards Romania !

Publicat pe 1 mart. 2013 - 9:53 de Mîrzac Iulian

Mobile Awards

In cadrul Mobile Conference de anul acesta se va tine si o gala de premiere a celor mai bune aplicatii lansate pentru smartphone-uri fie ca au fost pentru campanii de marketing sau in scop comercial. Asadar dezvoltatori de aplicatii independenti/firme, agentii de marketing, va puteti inscrie aplicatia voastra cea mai buna pentru a avea sansa sa fie premiata la Mobile Awards.

Pentru inscriere completati formularul (inscrieri inchise) nou creat pe site-ul Mobile Conference. Nu se plateste o taxa pentru participarea la aceasta competitie, iar inscrierile se pot face pana pe data de 15 Aprilie. O aplicatie se permite sa fie inscrisa doar intr-o categorie din cele pe care le gasiti sub formularul de inscriere, iar aplicatia nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 1 an. Se permit si aplicatii mai vechi de 1 an doar daca au avut un upgrade major in ultimul an.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: