Imagini Oppo N3

Publicat pe 16 sept. 2014 - 8:40 de Mîrzac Iulian

Oppo N3 2

Anul trecut după lansarea Oppo N1 am cam fost impresionați de configurația sa cât și de design-ul pe care producătorul l-a introdus. Camera foto a fost printre cele mai importante atracții, se lăudau cu 13 Megapixeli. Acum putem deja să vedem cum ar putea arăta Oppo N3 mulțumită acestor fotografii publicate de GSM Arena.

La fel ca și N1, Oppo N3 se pare că are o cameră foto rotativă pe care o vei putea folosi spre tine pentru selfie-uri sau video-conferințe, sau spre exterior pentru fotografiere normală. Totuși nu pare a fi prea atractiv design-ul cu acel mare cilindru pus în cap, pare că lateralele includ niște difuzoare mari. Din imagini par a fi mult prea mari, dar să sperăm că produsul finit nu va crea aceeași impresie de „reportofon cu microfoane stereo hi-fi”.

Ne întrebăm dacă va oferi Cyanogen pe el, însă imaginile lansate online lasă impresia că va veni tot cu versiunea lor de Android modificat.

Cum vi se par telefoanele celor de la Oppo ?

SursaOppo N3

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: