HTC Desire 10 Pro și Lifestyle lansate oficial

Publicat pe 21 sept. 2016 - 8:56 de Mîrzac Iulian

htc-desire-10-polar-white-poza-2

HTC a lansat într-un final ieri două noi modele de smartphone: HTC Desire 10 Pro și HTC Desire 10 Lifestyle după ce ne-a amăgit o perioadă cu comunicări pe hashtag-ul #BeEdgier menite să ne atragă atenția asupra ce urmează să fie lansat. Din păcate nu se referă la un ecran fără muchie așa cum vă așteptați ci la inserțiile metalice care apar pe carcasă.

Telefoanele nu sunt asemănătoare ca și configurație cu toate că denumirea lor este nu foarte diferită. Nu vă lăsați păcăliți și de acest aspect.

HTC Desire 10 Pro

Acesta este modelul mai performant. Are un ecran FullHD IPS de 5.5 inch, protejat de tehnologia celor de la Gorilla Glass. Folosește un procesor Mediatek Helio P10, memorie RAM 4GB RAM, și spațiu de stocare de 64GB care poate fi extins cu un card microSD.

Camera foto este din nou în prim plan. Oamenii iubesc camerele foto pe telefoane. Are un senzor de imagine care produce imagini de 20MP, folosește lentile cu următoarele specificații: f/2.2 – 27.8mm – deci va putea produce imagini ok pe lumină slabă. Camera frontală are performanțe bunicele pentru selfie-uri mai reușite: 13 MP și unghi larg de fotografiere de 150 grade în modul panoramă.

Vine cu capacitate de conectare 4G+ sau LTE Cat 6 (300Mbps download/50Mbps upload) , WiFi a/b/g/n dual-band 5GHz/2.4GHz (nu include standardul nou ac), AGPS + GLONASS.

Are un port audio 3.5 mm și include un deja „vechi” port micro USB 2.0 (nu are USB-C). Cititorul de amprente este așezat pe spate și suportă gesturi spre exemplu pentru lansarea aplicației de cameră foto.

HTC Desire 10 Pro are următoarele dimensiuni: 156.5 x 76 x 7.9mm și greutatea este 165 g.

Telefonul pare interesant la prima vedere, dar păcat că nu include standardele noi pentru USB și WiFi. Aș fi curios să testez produsul, abia atunci

HTC Desire 10 Lifestyle

Acest model include o configurație mai slabă, vor exista defapt două versiuni: una cu 3GB RAM – 32GB pentru stocare și alta cu 2GB RAM – 16GB pentru stocare. Ecranul este tot de 5.5 inch însă are o rezoluție de 720p. Folosește un procesor cam slab. Integrează un Snapdragon 400 care pe site-ul producătorului este încadrat la Wearables. Deci o surpriză aici, însă sper să coste pe măsură telefonul.

Ambele telefoane vor include slot de microSD. Camera foto principală în schimb este cea secundara de 13 MP de pe Desire 10 Pro însă cu specificații optice ok: f/2.2 – 28mm. Camera foto secundară este de 5MP și deschidere f/2.8

Pentru comunicare folosește LTE Cat 4 (150Mbps download, 50Mbps upload), Wi-Fi 2.4GHz b/g/n, NFC și AGPS + GLONASS. Aceleași porturi micro USB 2.0 și audio 3.5 mm. Nu include un cititor de amprentă, lucru care era de așteptat.

Acumulatorul este de 2.700 mAh poate va obține autonomie mai bună fără procesorul puternic de pe Desire 10 Pro.

Dimensiunile și greutatea telefonului: 156.9 x 76.9 x 7.7 mm și 155 g cu 10g mai puțin decat Desire 10 Pro.

HTC Desire 10 Lifestyle va fi disponibil imediat urmând ca HTC Desire 10 Pro să apară lunar următoare în magazine.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: