Hostway <=> EasyHost

Publicat pe 8 apr. 2014 - 0:11 de Mîrzac Iulian

EasyHost

În caz că ați ratat știrea de săptămâna trecută binecunoscuta companie de web hosting din Romania – Hostway va deveni EasyHost. În comunicarea care a realizat-o pe Newsletter și în mediul online compania a transmis că noul brand dorește să fie mai prietenos și să ofere servicii și mai bune decât până acum. Compania va oferi aceleași servicii de calitate clienților mici și mijlocii așa cum o face și cu clienții mari, dorește să devină furnizorul de servicii de web hosting pentru și mai mulți clienți. Suportul tehnic ar trebui să fie de două ori mai rapid astfel încât să se ajungă la o performanță de timp de așteptare de maximum 18 secunde.

Brandul din America de Nord va rămâne cu vechiul nume în timp ce din luna Mai în România și în UK se va produce acest rebranding.

Am auzit numai lucruri bune despre Hostway plus că știu că au asigurat servere pentru live-streaming la câteva evenimente la care am ajuns în ultima perioadă.

Ce părere aveți despre noul brand ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: