Hapsha – Un sistem de afiliere bazat pe recomandari personale

Publicat pe 6 oct. 2013 - 23:31 de Mîrzac Iulian

Hapsha

Am dat peste Hapsha din pura intamplare si ma bucur ca l-am descoperit inca de la inceput ca sa pot sa-i observ evolutia pe masura ce prinde popularitate. Hapsha vine de la happy share si este un sistem de afiliere care este special creat pentru cei care vor sa castige bani dintr-o recomandare de produs. Atunci cand prietenul tau va cumpara produsul pe care i l-ai recomandat pe Facebook fie printr-un mesaj privat fie printr-un share pe wall tu vei primi 4% comision in platforma Hapsha.

Hapsha se potriveste si in cazul sutelor de afiliati 2Parale / Profitshare care folosesc o pagina de Facebook pentru promovarea linkurilor magazinelor online, iar comisionul de 4% castigat din vanzare poate sa-ti aduca castig mai mare in anumite cazuri.

Cum functioneaza ?

Intri pe site-ul partener Hapsha, identifici un produs pe care l-ai folosit si ti s-a parut grozav si apoi apesi pe butonul Hapsha care apare in magazin de regula in partea dreapta jos. Functioneaza cel mai bine daca introduci si un mesaj care sa-ti convinga prietenii ca merita incercat produsul respectiv. Linkul produsului apare in Facebook exact ca si cum ai da un share obisnuit la un produs.

In contul tau poti vedea oricand cate share-uri ai facut, cat de des a fost vizitat linkul postat de tine, cati bani asteapta sa fie aprobati si cati bani ai castigat in urma recomandarilor tale.

Hapsha backend

Deocamdata sunt 8 parteneri care s-au alaturat retelei Hapsha, dar lista este in crestere si vor acoperi categorii de produse cat mai vaste. Pentru comunicare Hapsha recomanda ca fiecare recomandare sa fie sincera, sa eviti sa distribui linkuri celor neinteresati sau sa faci spam oricum nu vei avea de castigat si sa aduci valoare prietenilor / utilizatorilor prin recomandarea pe care o faci nu doar sa pui un link pe Facebook.

Exista si un Concurs in care poti castiga un iPad Mini pentru tine si unul pentru prietenul tau ! Nu trebuie decat sa utilizezi Hapsha si sa vezi daca pe 31 Octombrie ai castigat !

Avantaje fata de o retea de afiliere obisnuita (2Parale, Profitshare):

 • linkul recomandat de tine pe Facebook arata ca un link normal
 • este destinat persoanelor obisnuite care vor face recomandari personale nu site-urilor
 • plata se face simplu, usor si rapid
 • minimum de plata este 10 lei care se vor trimite direct in contul tau bancar
 • 4% comision indiferent de produsul cumparat de prieteni
 • poti sustine o cauza cu comisionul castigat prin faptul ca ti-ai ajutat prietenii

Dezavantaje:

 • singura modalitate actuala de promovare este prin intermediul Facebook nu si alte retele de socializare, dar totusi am inteles ca au in vedere lucrul asta pentru viitor
 • momentan inca putine magazine inscrise in sistemul de afiliere insa sunt negocieri cu mai multe magazine online

Au si un videoclip dragut de prezentare pentru cei grabiti:

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Mihai 16/10/2013 at 11:51 - Reply

  Este dragut sa vezi ca se poate face ceva in plus chiar daca asta a fost deja creat, ma intreb totusi daca va exista vrun privilegiu, eveniment pentru ca acel comision sa creasca.
  Sau nu se discuta asta momentan?
  Intreb asta pentru ca , sunt unii cu comisione mai mari deci nu tocmai ceva de neglijat din discutie.
  Bine nu e valabil pentru orice nisa…

Postează un comentariu: