Primul test Google Pixel 2 “Taimen” apare în GeekBench

Publicat pe 12 mai 2017 - 8:51 de Mîrzac Iulian

Apar primele informații despre unul dintre cele trei modele viitoare Google Pixel 2. Poartă numele de cod ”Taimen” iar rezultatele unui test au apărut în GeekBench (site-ul cunoscutei aplicații de testare pentru iOS și Android). În martie au mai fost ceva zvonuri neconfirmate însă că telefonul ar fi mai mare ca Pixel XL.

Conform testului GeekBench smartphone-ul folosește un chipset Snapdragon 835 cu frecvența la 1.9 Ghz și 4GB RAM memorie instalată. Telefonul a fost testat pe sistemul de operare Android O însă cu siguranță va fi lansat cu ultima versiune Android atunci când vor începe vânzările.

Și sigur va avea disponibile câteva funcții software care cel mai probabil vor fi disponibile la început doar pe acest smartphone, urmând să fie disponibile și pe alte telefoane Android după o bună perioadă, așa cum se obișnuiește.

GeekBench indică un scor pentru testul cu un singur nucleu de 1804 puncte și un scor de 6248 puncte pentru testul cu mai multe nuclee.

Ce aflăm din alte surse este că scorul OnePlus 5 este mai mare atingând 1963 puncte în testul cu un singur nucleu și 6687 puncte în testul cu mai multe nuclee.

Important de știut este că Pixel 2 vor fi trei modele dintre care nu știm care este cel mai bun. Celelalte două poartă numele de cod ”Muskie” și ”Walleye”.

Săptămâna viitoare este și evenimentul Google I/O – evenimentul destinat dezvoltatorilor unde noile tehnologii și viitorul Google este prezentat alături de mici demonstrații pentru tehnologiile software ce urmează să fie adoptate fie în Android, fie în alte platforme și soluții software dezvoltate de ei: Android TV, Google Chrome, Chromium OS, etc.

Nu ne așteptăm însă ca terminalele Pixel 2 să apară până în toamnă.

Cel mai probabil smartphone-ul va fi și anul următor cel mai rapid și cu camera foto cea mai bună au tot ce le trebuie pentru a rămâne lideri pe piața smartphone-urilor în continuare.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: