Google Photos update – Google I/O 2017

Publicat pe 19 mai 2017 - 8:40 de Mîrzac Iulian

Google Photos ar fi produsul lansat de companie cu creșterea cea mai mare. Și cum să nu fie când s-au potrivit bine atât de multe lucruri.

Lansarea și pe iOS nu doar pe Google, tehnologia care îți transformă automat anumite clipuri sau fotografii și le face mai interesante, apoi organizarea automată a fotografiilor și stocarea la o calitate bună a materialelor sunt marile avantaje cu care Google a venit. Au distrus competitorii pe scurt.

Oricum mi se pare foarte interesant că a reușit să depășească YouTube, Gmail sau Chrome la creșterea numărului de utilizatori. Ieri la Google IO 2017 Google Photos a primit noi funcții care te lasă gură cască din nou.

Eliminarea inteligentă a obiectelor din imagine – este poate funcția cea mai marcantă. Îți va putea elimina obiecte ca în Photoshop automat din cadru obiecte care obstrucționează subiectul. Deocamdată nu știm încă ce capacitate are în diferite situații deoarece mai jos putem vedea un singur exemplu și trebuie să așteptăm lansarea update-ului, dar vă face o idee de puterea acesteia.

Sugestii pentru împărtășirea fotografiilor – Aplicația va recunoaște automat persoane din imagine și îți va sugera să le dai acces și lor către fotografii. Asta te ajută pentru situații când ieși cu prieteni, ori călătorești cu ei, ori cine știe ce activitate mai faci cu ei și uiți să le împărtășești fotografiile cu ei.

Albume împărtășite – vei putea împărtăși albume fie părți din albume cu alți utilizatori Google Photos.

Cărți Foto – o funcție mai puțin utilizată la noi este printarea fotografiilor. Flickr și 500px mai aveau servicii de printare dar nu și pentru România. Așadar Google Photo Books îți va permite să îți printezi un album foto. Bănuiesc că nici acesta nu va fi disponibil în România, dar putem spera :).

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: