Google mărește perioada în care poți decide dacă păstrezi aplicația cumpărată

Publicat pe 5 aug. 2014 - 9:27 de Mîrzac Iulian

google-play-screen

Cei mai mulți dintre voi care mai cumpărați aplicații pe dispozitivul vostru Android știți că aveați o scurtă perioadă de timp în care puteați anula comanda astfel încât banii erau returnați pe card dacă nu vă plăcea acea aplicație. Cei mai mulți dintre noi nici nu cumpără aplicații pentru mobil sau tabletă, dar în cazul în care ați cumpăra de curiozitate pentru a vedea ce vă poate oferi versiunea plătită a acelei aplicații aveți niște așteptări, care se întâmplă să nu se potrivească cu ce oferă.

Google a oferit până recent doar 15 minute în care să testezi aplicația cumpărată și să decizi dacă o păstrezi sau vrei banii înapoi. Mi s-a părut suficient 15 minute atunci când am cumpărat o aplicație client pentru Twitter, dar acum dacă mă gândesc că au apărut și aplicații mai complexe, jocuri mai avansate, cele 2 ore oferite acum pentru testare sunt binevenite.

Politica Google privind returnarea banilor nu s-a schimbat dar probabil că urmează sa se schimbe în cele ce urmează, sau ar putea fi doar un test pentru a vedea cum interacționează utilizatorii cu o astfel de perioadă de test.

Schimbarea ar putea determina și mai multe persoane să testeze aplicațiile oferite în Google Play, fiind mai relaxați cu 2 ore timp de testare. Asta le-ar putea crește vânzările de aplicații.

O să vă povestesc într-un alt articol despre noua achiziție: Modern Combat 5: Blackout pentru iOS.

Voi cumpărați aplicații pentru Android / iOS ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: