Google Earth 6 lansat

Publicat pe 30 nov. 2010 - 16:06 de Mîrzac Iulian

A fost lansat Google Earth 6. Ultima versiune este acum disponibila pentru principalele trei sisteme de operare, Windows, OSX si Linux. Ce imbunatatiri are noua versiune:

 1. Street View integrat in Google Earth. Noua versiune are un street view mult mai bine integrat. Trecerea de la explorarea orbitala la street view se face acum printr-o animatie mai realista, pentru o experienta si mai placuta.
 2. Arbori 3D. Pana acum doar cladirile au fost integrate in lumea 3D din Google Earth, insa de acum Google permite crearea unui mediu mult mai placut adaugand arbori 3D in orase.
 3. Imagini istorice mai bune. Imaginile istorice permit utilizatorilor sa vada harti din trecut precum: Varsovia din 1935, Londra din 1945 si Port-au-Prince din Haiti inainte si dupa cutremurul din Ianuarie. Aceasta optiune a fost adaugata
 4. The feature was first added in Google Earth 5, but it wasn’t always clear when and where it was available. In Google Earth 6, the date of the oldest imagery will appear in the status bar at the bottom of the screen.

Pe langa toate astea atunci cand vizualizezi cladiri 3D vei obtine si un FPS mai ridicat. Daca nu ai mai utilizat Google Earth 6 poate ca acest mic videoclip iti va schimba parerea:

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

5 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Mirzac Iulian 26/01/2011 at 13:57 - Reply

  Ultima scoasa pana in acel moment :P

 2. terry 25/01/2011 at 18:47 - Reply

  nush , adica ma astept ca google earth sunt sigur ca va avansa:)!

 3. terry 24/01/2011 at 20:47 - Reply

  hmmm „ultima versiune” ?
  Cam greu de crezut:|!

Postează un comentariu: