Google Drive urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare [zvon]

Publicat pe 18 apr. 2012 - 20:46 de Tita Mihai

Google se pregateste sa isi lanseze serviciul de stocare de date online chiar saptamana viitoare conform unor surse din cadrul companiei. Google Drive urmeaza sa intre in competitie directa cu Dropbox, un alt serviciu de stocare online foarte popular. Google Drive vrea sa ofere cate 5 Gb spatiu de stocare gratuit pentru fiecare utilizator, fata de doar 2 Gb cat ofera Dropbox, dar care pot fi extinsi gratuit pana la 25GB prin diferite metode.

Detaliile despre cum functioneaza exact acest serviciu sunt inca neclare, este mentionat un sistem de tip „desktop folder”  dar prea multe detalii nu exista deocamdata.  Google va trebuie sa vina cu ceva nou daca vrea ca acest nou serviciu al sau sa aiba vreo sansa de succes, mai ales ca pe piata concurentii sai Microsoft si Apple ofera deja acest tip de serviciu Office 365 respectiv iCloud. Ramane de vazut daca zvonurile sunt adevarate si saptamana viitoare o sa avem parte de Google Drive.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: