Google confirma problema de restart a lui Nexus S

Publicat pe 11 ian. 2011 - 23:49 de Mîrzac Iulian

Printre primii care au apucat sa foloseasca sau sa testeze smartphone-ul Google Nexus S au existat si persoane care au intampinat probleme folosindu-l, restartandu-se aleator. Restarturile aveau oarecum cu actiunile realizate in timpul initierii unei convorbiri. Pana acum putin timp Google a ignorat aceasta problema si mai mult de atat a dat vina pe producator (Samsung) declarand ca problema este creata de partea hardware si nu de sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Acum Google si-a schimbat atitudinea observand ca aceasta problema a aparut la mai multe dispozitive si au spus ca impreuna cu Samsung au inceput investigatiile pentru a afla ceea ce produce cu adevarat restartul. Deci in curand am putea vedea un update sau ceva care sa repare problema.

Nexus S este primul smartphone care a fost lansat impreuna cu Android 2.3 Gingerbread, dar se pare ca Google a fortat putin lucrurile.

nexus-s-imagine

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: