Google aduce hartile 3D pe iOS mai devreme decat Apple

Publicat pe 27 iul. 2012 - 18:57 de Mîrzac Iulian

La inceputul lunii Iunie Google anunta ca lanseaza Google Earth cu explorare 3D pentru telefoanele mobile Android. Astazi a venit momentul lansarii si pentru telefoanele mobile cu iOS.

Daca ati ratat prezentarea de luna trecuta o puteti vedea mai jos:

Apple inca nu a lansat iOS 6 versiune a sistemului de operare care asteapta si o aplicatie proprietara pentru afisarea hartilor 3D si care va include si functii importante precum navigare „Turn by Turn”, trafic si cautari locale.

Google Earth 3D este acum disponibil pe iPad, iPad 2 si iPhone 4S si poate fi downloadat/facut updateul.

„O harta trebuie sa fie usor de inteles dar si corecta indiferent pe ce dispozitiv o vizualizezi”, spune Peter Birch, Product Manager pentru Google Earth.

Intre Timp Apple Insider a reusit sa faca si o comparatie intre Noul Google Earth 3D si viitoarea aplicatie Maps din iOS6 si se pare ca imaginile sunt mult mai clare in aplicatia Apple.

Ultima versiune Google Earth 7.0 pentru iOS o puteti gasi apasand pe butonul de jos.

[button type=”rounded” color=”light-blue” size=”medium” url=”http://itunes.apple.com/us/app/google-earth/id293622097″ rel=”nofollow”] App Store [/button]

Cum va merge noul Google Earth 3D ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: