Ce gadget-uri mai poartă James Bond la el în 2020?

Publicat pe 8 sept. 2020 - 8:47 de Mîrzac Iulian

Cu ocazia programului Orange Smartphone Tester am ocazia să testez cele mai noi device-uri lansate de Samsung. Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G și smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 3 versiunea cu conexiune mobilă 4G.

Sunt cele mai noi gadget-uri lansate de Samsung Mobile și includ tot felul de funcții care aduc aminte doar de filmele cu James Bond în care folosește tot felul de dispozitive pline de tehnologie cu ajutorul cărora își îndeplinea misiunea.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

Cum se aseamănă Galaxy Note 20 Ultra 5G cu gadget-urile lui James Bond ? În primul rând cu camera foto care include până la 5X zoom optic, dar cu care poți obține rezultate bune și între 5-10X și faptul că filmează la rezoluție 8K. Poate atinge performanța aceasta într-o formă atât de compactă și mi se pare incredibil.

Camera principală de pe Galaxy Note 20 Ultra 5G este capabilă și de a face fotografii la rezoluție înaltă de 108 Megapixeli (nu neapărat reali), care pot scoate în evidență detalii pe care nu le observi ochiul liber sau pur și simplu face imaginea să arate ca scoasă dintr-un apar foto profesionist.

Dacă intri și mai mult în rolul de James Bond smartphone-ul vine și cu funcția Samsung DeX care îți transformă telefonul într-un computer conectându-l fie la un alt computer, fie direct la un dispozitiv compatibil.

Anul acesta Galaxy Note 20 Ultra 5G poate rula Samsung DeX chiar și pe anumite Televizoare Smart compatibile Samsung DeX Wireless (defapt trebuie să suporte Miracast prezent pe multe dintre televizoarele smart) ! Eu am un Smart TV LG mai vechi și mi-a funcționat chiar neașteptat de bine.

Stylusul este în continuare un element interesant pentru seria Galaxy Note și poți în continuare să iei notițe rapid direct din Lock Screen, sau să faci schițe, poți face sublinieri pe poze / texte astfel încât să trimiți feedback colegilor, poți desena, sau cum vezi în clipul de mai jos să controlezi muzica de la distanță.

Dacă ai pasageri care sunt și pe post de DJ în mașină vor putea controla muzica doar cu ajutorul S-Pen inclus în pachet….

Publicată de ITnewz.ro pe Joi, 3 septembrie 2020

Samsung Galaxy Watch 3

Al doilea gadget pe care probabil James Bond l-ar folosi în realitate este Galaxy Watch 3. Un smartwatch care aduce tot ce este mai nou în materie de purtabile cu conexiune 4G, WiFi, Bluetooth și GPS așa cum este acest model, măsurarea oxigenului din sânge și capacitatea la efort. Barometru și busolă digitală inclusă pentru aplicații montane.

Cum reușește să se conecteze la rețeaua de telefonie mobilă? Poate funcționa independent față de smartphone având o conexiune 4G care se realizează prin tehnologia eSIM care te ajută să setezi un abonament de telefonie mobilă pe ceas astfel încât să poți apela, trimite mesaje direct din ceas.

Acest model vine în urma Galaxy Watch și Galaxy Watch Active 2 modele lansate anii anteriori.

Poți măsura pulsul, oxigenul din sânge, nivelul de stres, detectează automat când faci efort fizic și deși poate părea că este întârziat el defapt înregistrează în fundal efortul. Dacă observă că este un efort constant te anunță că a detectat că faci sport pentru ca tu să vizualizezi eventual statistici mai detaliate pe ceas.

Nu în ultimul rând poate fi personalizat destul de mult. Poți schimba fața ceasului. Dacă preferi o interfață mai sportivă care oferă statistici despre efortul din timpul zilei poți alege o astfel de față din Samsung Store, sau poate vrei o interfață clasică care face să pară a fi un ceas mecanic.

Dintre smartwatch-urile Android de pe piață sunt convins că este cel mai bun disponibil acum.

Review-ul complet în curând aici pe ITnewz.ro!

Vă las și acest gif amuzant dintr-un film cu James Bond în care primește un mesaj printat (pare ștanțat defapt).

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: