Fotografii cu iPad2 pe net

Publicat pe 27 feb. 2011 - 18:10 de Mîrzac Iulian

O serie de fotografii cu iPad 2 au aparut recent pe site-ul chinezesc ilab.cc. Bineinteles ca nu am cautat eu pe site-uri chinezesti, am urmarit sursa de la un site la altul, de pe un forum romanesc, pe un site american, la un site rusesc si aici la chinezi s-a terminat firul (logic daca ne gandim ca acolo se fabrica). Mai sunt doar 3 zile pana la lansare deci imaginile au sanse mari sa fie ale iPad-ului care va fi public pe 2 martie.

Astfel de „scurgeri” de informatii sunt „obisnuite” in industria IT, si foarte numeroase, dar putine dintre ele sunt adevarate, mare parte fiind doar niste teasere false.

Din imagini observam in primul rand boxa de pe spate, camera frontala probabil pentru Face Time, dar cel mai evident, dupa mine, este grosimea redusa substantial.

Intr-a cincea imagine ni se arata si ca se potrveste cu husa pentru iPad 2, ceea ce demonstreaza (sau nu), ca imaginile sunt autentice.

ipad2-01

ipad2-02

ipad2-03

ipad2-04

ipad2-05

ipad2-06

ipad2-07

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: