Fondatorii YouTube lanseaza MixBit !

Publicat pe 13 aug. 2013 - 10:30 de Mîrzac Iulian

Mixbit app

Instagram si Vine au un succes foarte mare cu cresteri la fel de mari precum unele retele de socializare care acum sunt populare le aveau la inceput. Doi dintre fondatorii YouTube: Chad Harley si Steve Chen au lansat si ei un serviciu de video sharing pentru smartphone-uri. Se numeste MixBit si de acum il puteti incerca pe iOS momentan in curand fiind asteptata si o versiune pentru Android.

Diferenta intre Mixbit si Vine sau Instagram este ca poti crea videoclipuri mult mai lungi de pana la o ora, dar cu secvente de maximum 16 secunde (pe Instagram acestea pot avea 15 secunde maximum). Utilizatorii pot sa editeze videoclipurile, poti salva un material video editat in aplicatie ca apoi sa continui editarea mai tarziu, poti sa-l impartasesti doar cu anumite persoane sau sa-l distribui pe retelele de socializare. O alta diferenta este ca poti remixa clipurile altor persoane, poti reutiliza secvente (portiuni) din alte mixaje sau sa reeditezi videoclipul chiar dupa ce l-ai publicat deja.

Download MixBit

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. cristina 27/08/2013 at 19:53 - Reply

    draguttt

  2. Ioana 19/08/2013 at 15:17 - Reply

    Frumos articolul !

  3. Delia 13/08/2013 at 14:22 - Reply

    interesant

Postează un comentariu: