Folio este un nou ultrabook de la HP

Publicat pe 16 nov. 2011 - 17:59 de Mîrzac Iulian

Compania HP a confirmat astazi ca ultrabook-ul Folio este setat sa ajunga in luna decembrie (7 dec.) in mai multe tari din lume la pretul de 899 dolari. Specificatiile lui HP Folio cuprind: un ecran de 13.3 inci cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli, cantareste 1.5 Kg si masoara doar 1.77 cm grosime. Acumulatorul va tine un maximum de 9h, va avea 4GB memorie DDR3 si un SSD de 128GB. Procesorul va putea fi un Core i3 sau Core i5.

Precum si restul ultrabookurilor lansate pe piata din partea Acer, Lenovo si Toshiba si HP Folio va avea tehnologia de la Intel „Rapid Start Technology” care grabeste revenirea laptopului din modul sleep. Asus are o tehnologie asemanatoare insa au denumit-o altfel.

Folio foloseste si tehnologia HP CoolSense care va ajuta foarte mult la racirea in general a carcasei laptopului, pentru o utilizare confortabila can tinem ultrabookul pe picioare. Pe langa asta ultrabookul are si o tastatura cu leduri, camera web HD si Dolby Advanced Audio.

Pentru conectica HP a inclus un port USB 2.0 si unul 3.0, un port LAN, unul HDMI, un slot pentru carduri de memorie SD dar si un scanner de amprente.

Imagini

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: