Facebook pregateste competitorul lui Flipboard: „Paper”

Publicat pe 17 ian. 2014 - 10:48 de Mîrzac Iulian

The Facebook logo is pictured at the Facebook headquarters in Menlo Park

Exista zvonuri precum ca Facebook ar fi dezvoltand un serviciu de citire a stirilor care ar urma sa fie destinat smartphone-urilor si tabletelor care ar purta numele de „Paper”. Nu ma mira numele americanii vin cu nume cat mai simple , este sinonim cu ziarul la ei, poate vor sa inlocuiasca conceptul de „ziar”.

Paper ar intra in competitie directa cu Flipboard,  binecunoscutul serviciu prin care utilizatorii de terminale iOS sau Android si mai nou si Windows 8 pot citi stirile ca si cum ar avea o revista in mana. Informatiile, imaginile, continutul mai concret provin din diferitele surse predefinite in aplicatie si setate pe categorii sau din feed-urile RSS pe care le vei importa in aplicatie.

Facebook Paper ar urma sa aiba aceleasi functii ca si Flipboard si lansarea serviciului ar putea fi pana in luna Februarie.

Chiar sunt curios cum genul acesta de aplicatii va schimba lumea, poate in cativa ani vom avea aplicatia „Paper” pe un ziar digital cu e-ink cu ecran flexibil.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: